Субота, 2024-05-18, 9:35 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

14 вересня відновлюється навчальний процес

14 вересня відновлюється навчальний процес в Костопільській ЗОШК І-ІІІ ступенів №6
-Початок занять о 8 год.30 хв.
-Учні 1-А, 1-Б, 1-В класів приходять у внутрішній двір школи на 8 год 45 хв.
-Навчання буде організоване в дві зміни. В умовах карантинних обмежень в другу зміну будуть навчатися такі класи: 3-А, 3-Б, 3-В, 4-А, 4-Б, 5-А, 5-Б, 5-В, 6-А, 6-Б, 6-В.
-Кожен клас буде навчатися у окремому кабінеті, номер якого повідомлять класні керівники.
-Вхід в приміщення школи – з внутрішнього двору. Через правий вхід внутрішнього двору заходять тільки учні початкових класів.
-В школі розроблені і позначені маршрути руху здобувачів освіти (учнів) до своїх класних кімнат.
-Всі здобувачі освіти (учні) повинні мати з собою три захисні маски, антисептик, ємкість з питною водою, серветки (учням 1-4 класів дозволяється знаходитися в школі без захисних масок). При виході з школи учні мають викинути використані маски в спеціальні контейнери, які знаходяться біля вихідних дверей.
-Педагогічний склад закладу перед початком занять проводить опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби.
-На всіх входах до закладу організовано місця для обробки рук антисептичними засобами. Місця для обробки рук позначено вказівником про правила та необхідність дезінфекції рук. Основним заходом гігієни рук в умовах закладу освіти є миття рук з милом.
-Забороняється допуск до закладу освіти батьків або супроводжуючих осіб, крім осіб, які супроводжують осіб з інвалідністю.
-Шановні батьки, у випадку, коли у вашій сім»ї є особи, які хворіють коронавірусною хворобою (СОVID-19), або мають симптоми такої хвороби, або знаходяться на самоізоляції, ви не повинні відправляти дітей до школи, а маєте звернутися до медичного закладу за допомогою.
-Шановні батьки, просимо вас не заїжджати у внутрішній двір школи вашими автомобілями. Ви наражаєте на небезпеку учасників навчального процесу.
-Просимо всіх учасників навчального процесу з розумінням ставитися до карантинних обмежень. Бережіть себе. Все буде добре.

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2020-09-12)
Переглядів: 105 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz