П`ятниця, 2024-04-26, 12:35 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Анастасія Давидчук була учасником міжнародного стажування в Італії

Цьогоріч, із 4 по 11 вересня, заступник директора нашого ліцею Анастасія Давидчук була учасником міжнародного стажування в Італії. Тематика стажування “Розвиток м’яких навичок у професійній підготовці викладачів” / “Soft skills development in teaching professional training”.

Програма стажування ділилася на три модулі: комунікативні навички, навчання протягом усього життя та навички управління інформацією; управлінські навички.

Під час тренінгів учасники вчилися розвивати вміння вибудовувати ефективну взаємодію з учасниками освітнього процесу на різних рівнях через вербальні та невербальні техніки з урахуванням специфіки та інтересів другої сторони переговорів; формувати стратегію управління власним розвитком в умовах швидких змін, а також можливість здійснювати саморегульоване навчання та пошук відповідної інформації з різних джерел і вміння ними ефективно керувати; вдосконалювати навички наставництва та бути готовим до ситуаційного лідерства, розвивати проєктне мислення із застосуванням системного підходу для вирішенням актуальних освітніх завдань.

 

 

 

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2022-09-23)
Переглядів: 66 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz