Неділя, 2024-05-05, 6:13 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Баскетбольний турнір до Дня міста

Команда старшокласників стала третьою в баскетбольному турнірі до Дня міста.
 12 липня, в День міста, провели невеличке баскетбольне свято- турнір з стрітболу та матчеву зустріч юнацької та дорослої команди молодіжної громадської організації БК "Меридіан". В стрітбольному турнірі перемогла команда 3С+В, в складі якої виступали Володимир Токар, Олександр Сокальський, Олександр Ступницький та чемпіон України серед команд І-ї ліги, кандидат у майстри спорту Олександр Прозапас, який, до речі, став кращим гравцем нашого турніру. В напруженому фіналі вони перемогли своїх суперників, яких очолював Петро Пінчук, 14:12. Третє місце зайняла команда старшокласників ЗОШК№6, в складі Дмитра Зайця, Ярослава Дзисюка та Максима Прокопчука.
 Через певні технічні причини (плачевний стан старих баскетбольних конструкцій) ми не змогли провести цей турнір на площі Шевченка, але дуже сподіваємося, що місцева влада та підприємства міста знайдуть можливості для придбання переносної конструкції для проведення таких турнірів. Також мало вболівальників прийшло вболівати за своїх друзів, напевне 9 !!! пунктів продажу алкоголю на шляху від центра міста до зали ДЮСШ "перешкодили" подоланню цього шляху. 
 В товариському матчі між молодіжною та дорослою командами перемогу святкували молодші бвскетболісти, які здолали своїх суперників 84:73. В цій грі особливо відзначилися майстер спорту Дмитро Швагринський та Олександр Прозапас. Також результативну гру показав граючий тренер Олександр Ступницький.
 Чекаємо наших вболівальників на наступних турнірах. Дякуємо адміністрації Костопільської ДЮСШ за створення хорощих умов для проведення турніру і Костопільській міській раді за надані призи.

 

 

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2018-07-13)
Переглядів: 223 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz