Четвер, 2024-05-02, 10:33 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Другий день табору - екологічна станція

Мандрівка табору «Дитинство» продовжується ось уже другий день. Сьогодні з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища, яке відзначається щорічно 5 червня, на нас чекає незабутня подорож екологічними стежками під гаслом «За життя без сміття». 

Кожна квітка і кожна травинка,
Птахи, що в небо злітають,
Вся та природа, що нас оточує,
Нашого захисту завжди чекають.

Вихователь табору Сайко Тетяна Петрівна разом зі своїм загоном «Лідери» провела дуже цікавий і пізнавальний виховний захід на екологічну тему. Їм вдалося привернути увагу підростаючого покоління до глобальної проблеми забруднення довкілля побутовими відходами. Вони в театралізованій і доступній формі спілкування з глядачами показали тяжкі екологічні наслідки безвідповідального ставлення до природи і довели до свідомості дітей необхідність дбати про навколишнє середовище і зберігати його в належному санітарному стані. У рамках цього заходу відбувся перегляд відеороликів «Скільки років розкладається сміття?», «Друге життя пластикової пляшки». Цікаво пройшов конкурс на кращий виріб із пластикових пляшок. Члени журі відзначили переможців.
Після цього практичний психолог Долинська О.С. провела заняття з елементами тренінгу для учасників табору. Цей захід сприяв порозумінню між школярами, усвідомленню своєї сили волі, формуванню навичок роботи в команді.
Дітям пропонувалися цікаві руханки-енерджайзери, інтелектуальна розминка та арт-терапевтична вправа. Школярі на кульках акриловими фарбами зобразили чарівну історію-колаж «Долаємо сплески агресії». Учасників табору об’єднав інтерес до творчої діяльності та гарний настрій.

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2018-05-30)
Переглядів: 213 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz