П`ятниця, 2024-05-03, 5:32 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Навчальні семінари для вчителів французької мови в м.Люблін

    Посольство Франції в Україні та Французький інститут в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України, провели два навчальні семінари для вчителів французької мови українських закладів середньої освіти. Цей проєкт здійснюється в рамках визначеного Посольством пріоритету, до якого належить післядипломна підготовка вчителів французької мови.
      Семінари відбулися 28 та 29 березня 2024 року у місті Люблін (Польща). 
   Завдання семінарів мали на меті вдосконалення професійних навичок вчителів французької мови та немовних дисциплін, які викладаються французькою мовою. З наголосом на найновітніші методики навчання та використання нових інформаційних технологій у сфері освіти, зокрема, для викладання іноземних мов, ці навчальні курси дозволили українським вчителям ознайомитися з новими методиками, розвинути мережу професійних контактів, а також мати під час семінарів імерсивну практику французької мови з носіями мови.
Участь у цих семінарах взяли вчителі французької мови нашого ліцею Лазарчук Алла Володимирівна та Хохонь Алла Анатоліївна.
  Впродовж двох днів українські вчителі під керівництвом французьких лекторів мали можливість познайомитися з новітніми методиками викладання французької мови,  поспілкуватися з колегами з усієї України, вдосконалити навички володіння мовою, обговорити аспекти викладання французької мови з використанням інтерактивних методик,  автентичних матеріалів та джерел.
     Приємно, що сьогодні Франція допомагає і підтримує Україну не лише у військовій та фінансовій галузі, а й у гуманітарній, яка є не менш важливою для формування європейської культури, європейських цінностей, європейської самосвідомості наших здобувачів освіти.

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2024-04-02)
Переглядів: 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz