П`ятниця, 2024-04-26, 11:41 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

"OPEN Костопіль 2022"

В неділю, 19 червня, на базі Костопільського ліцею №6 було проведено відкритий турнір з футболу серед юнаків 2013-2014 років народження «OPEN Костопіль 2022». Змагання проведені з метою популяризації футболу на Костопільщині, виявлення кращих команд, широкого залучення дітей до систематичних занять спортом.

Слід відмітити, що завдяки спільній діяльності Костопільського ліцею №6 та Обласного спортивного ліцею, за останній місяць було підготовлено 2 футбольні поля. Обгороджені сіткою, посіяна трава, нанесена розмітка.

В змаганнях взяли участь шість команд Рівненщини: чотири з Костопільщини та по одній з Березного та Смиги. В результаті безкомпромісної боротьби переможцем турніру стала команда ФК «Костопіль», другою стала команда ФК «Єврошпон-Смига», третіми стали юні березнівчани з ФК»Березне». Кубками та грамотами були відзначені кращі гравці турніру.

Слід відзначити, що переможених на турнірі не було. Сьогодні здорові діти – це здорова нація, це – майбутні захисники України, про що свідчили патріотичні «кричалки» юних футболістів.

Висловлюємо велику подяку організаторам та спонсорам турніру Д.Улянчуку, В.Кузьмуку, С.Захожому, Костопільській районній федерації футболу і всім небайдужим жителям громади.

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2022-06-21)
Переглядів: 76 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz