Субота, 2024-05-18, 6:10 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Робочий візит голови Костопільської РДА та Василя Кльопа у Костопільську ЗОШК №6

    18 березня 2019 року Олександр Середа, голова Костопільської РДА, разом із Василем Кльопом, депутатом Рівненської обласної ради, здійснили робочий візит у Костопільську загальноосвітню школу-комплекс І-ІІІ ступенів № 6.

    Представники влади завітали з чітко визначеною метою – колективу закладу освіти наочно продемонструвати буклети, в яких зображено реалізовані ініціативи в регіоні за останні роки, основні напрямки розвитку області та найбільш вагомі проекти, які планується здійснити у Рівненській області, зокрема, у Костопільському районі протягом найближчих трьох років; карту-схему плану перспективного розвитку  Рівненської області на 2019 – 2021 роки; опитувальний лист, за допомогою якого можна повідомити свої побажання, проінформувати про проблему або висловити критику щодо проведених або запланованих робіт на телефон гарячої лінії.

    Але найбільш вагомою була звістка обранців про продовження ремонтних робіт у навчальному закладі та про виділені кошти з обласного бюджету – у сумі 3 000 000 грн. – на здійснення капітального ремонту (зовнішнє опорядження та утеплення фасадів, часткова заміна вікон та зовнішніх дверей) Костопільської загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів № 6.

    Олександр Середа та Василь Кльоп у ході діалогу із трудовим колективом зазначили, що лише завдяки спільним, злагодженим діям усіх гілок влади на місцях маємо зреалізовані плани не лише на папері, а й в дії.

Петро Пашко, директор освітнього закладу, від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, батьків, подякував представникам влади за постійну підтримку освітянських потреб.

Нагадаємо, що за підтримки Рівненської обласної державної адміністрації, депутатського корпусу Рівненської обласної ради, зокрема за сприяння депутата обласної ради Василя Кльопа,  із обласного бюджету раніше було виділено кошти на здійснення капітального ремонту приміщення ЗОШК № 6, а саме, заміна даху – у  сумі 1 419 922 грн та заміна 165 дерев’яних вікон та 18 вхідних дверей на металопластикові – 2 000 000 грн. Станом на 18 березня 2019 року всі заплановані вищезазначені ремонтні роботи виконано.

 

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2019-03-19)
Переглядів: 415 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz