П`ятниця, 2024-05-03, 1:17 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Ще одна непоправна втрата

У Костопільській громаді 24 грудня оголошено днем жалоби

Ще одна непоправна втрата. Ще один воїн-захисник повертається до рідної домівки на щиті. Вже завтра ми попрощаємося із жителем нашої громади, захисником країни, доброю людиною Анатолієм Улянчуком...

Анатолій був мужнім та сильним, до останнього життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільне майбутнє кожного з нас. Солдат Улянчук Анатолій Володимирович 20 грудня 2023 року отримав поранення несумісні з життям. Він загинув в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області.

Анатолій Улянчук народився у Костополі 15.07.1979 року. Навчався в школі №6. Далі проходив строкову службу у Збройних Силах України. Потім працював робітником на різних підприємствах.

Анатолія призвали на військову службу 14 вересня 2022 року. Солдат служив на передовій стрільцем-помічником 3 механізованого батальйону. За період служби він побував у багатьох гарячих точках, де виявив мужність і сміливість. Вболівав за долю України, був справжнім її патріотом.

“Брат був дуже добрим, надійним другом. Завжди всім допомагав, був щирим та відвертим. Він був найкращим, нам дуже його не вистачає. Під час служби він не був у відпусті, а так хотілось його обійняти. “, - розповідає брат загиблого Дмитро.

У Героя також залишилася дружина Олена та маленький син Ярослав.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким і рідним Героя. Просимо жителів громади гідно зустріти загиблого та віддати йому шану.

Прощання відбудеться за графіком:

▪️ 23 грудня о 17:00 - в'їзд похоронного кортежу із загиблим Анатолієм Улянчуком. Маршрут: вул. Рівненська - вул. Нова - вул. Коперніка - вул. Зарічча - вул. Шкільна - вул. Юрія Жилки,16

Прощання з Анатолієм Улянчуком відбудеться 24 грудня:

▪️ 12:30– заупокійна літія в його домівці (вул. Юрія Жилки, 16)

▪️ 13:20– чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ.

По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до Майдану Шевченка. Поховають військового на «Новому» кладовищі м.Костопіль поруч із іншими Воїнами Небесного Легіону.

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2023-12-23)
Переглядів: 9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz