Неділя, 2024-05-05, 4:11 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Школа має талант - 2019

    З метою підтримки і розвитку талантів дітей, сприяння їх творчої самореалізації, підвищення художнього і виконавчого рівня учасників, розвитку художньо-естетичних смаків, самостійності, креативності у Костопільській ЗОШК № 6 01.03.19 відбувся конкурс «Школа має талант 2019».  Учасники демонстрували свої таланти в таких номінаціях : «Вокал(соло)», «Вокал(колектив)»,  «Хореографія», «Гра на музичному інструменті» та «Умілі ручки». 

    Школярі вражали журі та глядачів різнобарв’ям сценічних образів, артистизмом та виконавською майстерністю. Ми почули прекрасні голоси, побачили танцювальні номери, побачили неймовірні картини вишиті бісесом та в алмазній техніці, оригінальні зачіски, а також вражаючою була гра на музичних інструментах (баян, сопілка, гітара, бандура). Ми ще раз переконалися, що наша школа дійсно багата на талановитих і успішних дітей, які залюбки демонструють своє вміння глядачам.

Переможці конкурсу: «Вокал(соло)» - Кожарко Юлія, 7-А клас, «Вокал (колектив)» - 8-А клас, «Хореографія» - 7-А клас, «Гра на музичному інструменті» - Гаврилюк Владислав, 9-Б клас, «Умілі ручки» - Берник Ірина, 6-А клас.

Бажаємо успіхів та плідної роботи переможцям та призерам конкурсу!

 

 

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2019-03-04)
Переглядів: 466 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz