Четвер, 2024-04-25, 7:26 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

Тиждень математики, фізики та інформатики

З 19 по 23 березня в нашій школі проходив Тиждень математики, фізики та інформатики, завданням якого є підвищення інтересу учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувалися різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу.
Девізом тижня є:

Не просто слухати, а чути.
Не просто дивитися, а бачити.
Не просто відповідати, а міркувати.
Дружно і плідно працювати. 

На даний час діючою є виставка-конкурс стінгазет «Наукові новини». Учні школи мають змогу ознайомитися з цікавими знахідками, історичними фактами та новинками, а також оцінити художні здібності юних редакторів. 
З метою розвитку пізнавальної активності, творчих здібностей, кмітливості учнів, вміння працювати у команді та зацікавленість у вивченні математики для учнів 7-А, 7-В класів учителем математики Шутяк І.А. було проведено математичний брейн-ринг «Ерудит».
Стимулювати і здобувати додаткові знання, розвивати творчі та інтелектуальні здібності учні 8-Б,9-Б класів мали змогу під час математичної гри «Гаряче крісло», яку провела вчитель математики Тацій Т.С.
Також вчителем інформатики Карпінським О.В. було проведено інформаційний брейн-ринг серед 6-7-х класів «Юні інформатики». Школярі сформували дві команди, яким було запропоновано завдання різних типів, зокрема, «Передавання інформації за допомогою міміки та жестів», «В країні ребусів», конкурс «Синоніми», конкурс на знання пристроїв комп’ютера.
21 березня в 7-Б класі Осиповою Т. Ю., вчителем математики, було проведено інтелектуальну гру «Сильна ланка», під час якої учні мали можливість дізнатися багато цікавих фактів з історії математики. Школярі із захопленням розв’язували кросворди, ребуси, давали відповіді на питання гри.

Тиждень дає змогу провести цікаве, змістовне і корисне дозвілля. Діти показують свої знання, вміння та творчі здібності. Сподіваємось, що шкільне життя дітей і надалі буде насиченим, активним та запам'ятається надовго.

 

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2018-04-05)
Переглядів: 217 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz