П`ятниця, 2024-05-03, 12:57 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

У ліцеї відкрито сучасну ресурсну кімнату

Нещодавно у Костопільському ліцеї №6 було відкрито сучасну ресурсну кімнату з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття загальної середньої освіти. Варто зазначити, що тут спеціалісти надають психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги, забезпечують системний та кваліфікований супровід здобувачів освіти з особливими освітніми потребами, проводять моніторинг динаміки їх розвитку протягом навчального року.

У нашому ліцеї навчається четверо дітей з особливими освітніми потребами. Командам супроводу дуже важливим є визначення рівня соціальної адаптації, взаємовідносин із однолітками та дорослими, розвиток самостійності та відповідних компетенцій цих учнів.

Активну участь в оформленні ресурсної кімнати взяли педагоги ліцею. Учнівський та педагогічний колектив висловлюють велику вдячність меценатам, які долучилися до оформлення та поповнення матеріальної бази ресурсної кімнати: Юрій Чижов, Роман Фесюк, Олег Фесюк, Андрій Фесюк, Андрій Мельник, Світлана і Юрій Остапчуки.

 

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2023-11-14)
Переглядів: 24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz