Четвер, 2024-04-25, 2:30 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

З понеділка, 14 березня, відновлюються навчальні заняття!

З понеділка, 14 березня, відновлюються навчальні заняття в Костопільському ліцеї №6. Навчання буде здійснюватися за дистанційною формою згідно розкладу занять на ІІ семестр.

Учні, які тимчасово переїхали в Костопіль, мають можливість долучитися до освітнього процесу в закладах освіти, які розташовані поблизу їхнього фактичного місця перебування.

Для цього необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://docs.google.com/.../1GFZlIW49FUimnwQI-Z.../edit...

або https://cutt.ly/OAGya09

Для тих дітей, які перебувають за межами області чи України, які з різних причин не можуть відновити навчання у дистанційній формі, можуть бути організовані інші форми навчання – екстернатна, сімейна (домашня). Для організації таких форм необхідна лише заява від батьків.

Інклюзивно-ресурсні центри свої корекційно-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги надають дистанційно, у тому числі й для внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, що на сайті Міністерства освіти і науки у розділі «Всеукраїнська школа онлайн» розміщено заняття для 1-11 класів.

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2022-03-13)
Переглядів: 107 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz