Субота, 2024-05-18, 7:45 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Костопільський ліцей №6

Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

ЗОШК № 6 трансформується відповідно до норм та вимог Нового Освітнього Простору

Сьогодні, 12 квітня 2019 року Олександр Середа, голова Костопільської райдержадміністрації, разом із Василем Кльопом, депутатом Рівненської обласної ради, здійснили робочий візит у Костопільську загальноосвітню школу-комплекс І-ІІІ ступенів № 6, метою якого було ознайомлення з ходом  виконання ремонтних робіт. Як ми вже повідомляли раніше з обласного бюджету виділено кошти – у сумі    3 000 000 грн. на здійснення капітального ремонту (зовнішнє опорядження та утеплення фасадів, часткова заміна вікон та зовнішніх дверей) Костопільської загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів № 6.

Днями стартували роботи по утепленню фасаду – школа змінюється щогодини.

Кінцевим трансформуванням навчального закладу є приведення його до норм та вимог Нового Освітнього Простору.

Олександр Середа, голова Костопільської РДА, зазначив, що всі позитивні, поступові і водночас потужні зміни в районі реалізуються у рамках президентських ініціатив та урядових програм та закцентував увагу  представників підрядної організації на дотриманні усіх норм техніки  безпеки, адже роботи тривають під час навчального процесу.

Відрадним є те, що заклад набуде своєї індивідуальної автентичності, оскільки при оздобленні фасаду будуть використанні яскраві кольори та мурали.

Нагадаємо, що за підтримки Рівненської обласної державної адміністрації, особисто голови ОДА Олексія Муляренка, депутатського корпусу Рівненської обласної ради, зокрема за сприяння депутата обласної ради Василя Кльопа,  із обласного бюджету раніше було виділено кошти на здійснення капітального ремонту приміщення ЗОШК № 6, а саме, заміна даху – у  сумі 1 419 922 грн та заміна 165 дерев’яних вікон та 18 вхідних дверей на металопластикові – 2 000 000 грн. На сьогодні всі заплановані вищезазначені ремонтні роботи виконано в повному об’ємі.


Джерело

Категорія: Новини | Додав: kostznz6 (2019-04-12)
Переглядів: 377 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Погода
Погода
Ми на Youtube
Костопільський БТК
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz